Märken

Galleri

Visa bilder

T-vagga visa större

Klassisk T-vagga till små baby

Ny produkt

En traditionell vagga

Mer detaljer

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 111 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå till 111 lojalitetspoäng som kan omvandlas till en rabatt på hela 22,20 kr.


1 116,00 kr

  • T-vagga


    En traditionell vagga i modern tappning. Inga beslag eller skruvar behövs, tar bara några minuter att sätta ihop!
    Har även nominerats för innovationspris på Kind & Jugend. Uppfyller alla kraven på säkerhet enligt EN 1130

    Trolls skapar högkvalitativa möbler till barn med sina höga kvalitétskrav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken. Möblerna är massiv solid björk från Nordiska länder.

  • Färg:Vit

HISTORIA

 

Den första Trollfabriken startades 1994 i Smiltene, Lettland, med tillverkning av sängar. Där arbetade endast 20 personer som tillverkade 200 sängar per månad. Idag har Troll över 400 anställda i två stora fabriker som producerar mer än 15 000 baby- och barnprodukter varje månad. Troll Nursery produkter säljs i över 30 länder.

 

PRODUKTER

 

Troll Nursery producerar kvalitetsmöbler för barn. Troll har höga kvalitétskrav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken.

Möblerna är massiv solid björk från Nordiska länder. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.

 

MILJÖN


Troll tar ansvar för miljön. I produkterna används vattenbaserad färg och lim. Troll återvinner produktionsspillet till bland annat uppvärmning av fabrikerna och man har arbetat fram ett eget återvinningssystem till även färg och lim.

Troll jobbar aktivt med att förbättra miljöpåverkan.