Märken

Galleri

Visa bilder

Lux HM Skötbord med låda och hyllor visa större

Lux HM Skötbord med låda och hyllor

Ny produkt

Lux HM skötbord

Mer detaljer

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 142 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå till 142 lojalitetspoäng som kan omvandlas till en rabatt på hela 28,40 kr.


1 420,00 kr

 • Lux HM Skötbord med låda och hyllor

  Lux HM skötbord ger gott om förvaringsutrymmen med sina 2 hyllor och 1 låda. Förvara allt nära för att slippa springa runt och leta. 

  Trolls tillverkar högkvalitativa möbler till barn. Troll har höga kvalitétskrav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken.

  Möblerna är massiv solid björk från Nordiska länder.

  Totalt yttermått: H 96 cm x B 60 cm x D 78 cm 
  Skötbäddsmått: H 96 cm x B 55 cm x D 75 cm 

 • Färg:Vit

HISTORIA

 

Den första Trollfabriken startades 1994 i Smiltene, Lettland, med tillverkning av sängar. Där arbetade endast 20 personer som tillverkade 200 sängar per månad. Idag har Troll över 400 anställda i två stora fabriker som producerar mer än 15 000 baby- och barnprodukter varje månad. Troll Nursery produkter säljs i över 30 länder.

 

PRODUKTER

 

Troll Nursery producerar kvalitetsmöbler för barn. Troll har höga kvalitétskrav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken.

Möblerna är massiv solid björk från Nordiska länder. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.

 

MILJÖN


Troll tar ansvar för miljön. I produkterna används vattenbaserad färg och lim. Troll återvinner produktionsspillet till bland annat uppvärmning av fabrikerna och man har arbetat fram ett eget återvinningssystem till även färg och lim.

Troll jobbar aktivt med att förbättra miljöpåverkan.

Relaterade produkter