Märken

Galleri

Visa bilder

Sun Juniorsida visa större

Sun Juniorsida

Ny produkt

Sun Juniorsängsida till spjälsäng

Mer detaljer

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 59 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå till 59 lojalitetspoäng som kan omvandlas till en rabatt på hela 11,80 kr.


598,40 kr

  • Sun Juniorsängsida till spjälsäng

    Passar till Sun Spjälsäng

  • Färg:Vit

HISTORIA

 

Den första Trollfabriken startades 1994 i Smiltene, Lettland, med tillverkning av sängar. Där arbetade endast 20 personer som tillverkade 200 sängar per månad. Idag har Troll över 400 anställda i två stora fabriker som producerar mer än 15 000 baby- och barnprodukter varje månad. Troll Nursery produkter säljs i över 30 länder.

 

PRODUKTER

 

Troll Nursery producerar kvalitetsmöbler för barn. Troll har höga kvalitétskrav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken.

Möblerna är massiv solid björk från Nordiska länder. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.

 

MILJÖN


Troll tar ansvar för miljön. I produkterna används vattenbaserad färg och lim. Troll återvinner produktionsspillet till bland annat uppvärmning av fabrikerna och man har arbetat fram ett eget återvinningssystem till även färg och lim.

Troll jobbar aktivt med att förbättra miljöpåverkan.

Relaterade produkter