Märken

Galleri

Visa bilder

Ettan visa större

Ettan-spjalsang

Ny produkt

Kudde Ettan

Mer detaljer

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 9 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå till 9 lojalitetspoäng som kan omvandlas till en rabatt på hela 1,80 kr.


95,20 kr

 • Kudde till spjälsäng

  Kudde Ettan

  Fyllning: termofil.

  Yttertyg: 65% polyester och 35% bomull.

  Storlek: 32x52 cm

  Kudde NG Baby

  NG Baby har 4 olika kuddar till babyn. Ettan och Tvåan har man när barnet är nyfött och så länge kudden ger stöd åt barnets huvud, nacke och axlar. Därefter byter man till Trean eller Dream.Våra kuddar är stoppade med vadd som är fastsydd i alla fyra sidorna. Detta gör att vadden ligger på plats och kuddarna är lika fina efter användning och tvätt. Kuddarna ger ett bra stöd då vadden ligger på plats för barnets huvud. Detta är vi unika med idag.


Påslakanset tvättas i 40 grader

NG Babys skötbädd standard är en mjuk och skön skötbädd för babyn. Den är lätt att hålla ren eftersom tyget är avtorkbart och har en dragkedja som gör det lätt att tas av och tvättas. Fyllningen är komprimerad återvunnen polyesterfiber som kan lätt spolas i dusch i 40 grader utan tvättmedel, krama ur vattnet men du får ej vrida den.

NG Baby Futuremadrass är en mjuk och behaglig madrass som har god luftcirkulation.
Fyllningen är komprimerad återvunnen polyesterfiber som ger lagom spänst och bra bärighet. Den kan lätt spolas i dusch i 40 grader utan tvättmedel, krama ur vattnet, vrid ej madrassen.

Yttertyget är ett lättskött avtagbart tyg som kan tvättas i 60 grader maskintvätt.
Madrassen finns i många olika storlekar, som du kan se lite längre ner på denna sida. Vi kan även tillverka madrasser efter dina önskemål.
Kontakta din närmaste återförsäljare för mer information.

Relaterade produkter