Märken

Galleri

Visa bilder

Påslakanset för säng, Circus Rosa visa större

Påslakanset för säng, Circus Svart

Ny produkt

Påslakanset Säng

Mer detaljer

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 35 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå till 35 lojalitetspoäng som kan omvandlas till en rabatt på hela 7,00 kr.


359,20 kr

 • Påslakanset Säng

  Påslakanset från NG-Baby

  Du kan mixa och matcha efter egen smak och tycke. Vi väljer alla våra material med omsorg för att bara erbjuda det bästa till Ditt barn.

  Allt material kommer från leverantörer som är certifierade.

  Yttertyget i spjälskydden är 100 % bomull och fyllningen är fibervadd för bästa möjliga stabilitet och hållbarhet.

  Exklusiv 100% bomull med mjuk och svalkande känsla.

  Tvättas i 40 grader

Sydda med kärlek i Emmaljunga

När du väljer våra produkter kan du vara säker på att få högsta kvalitet både vad gäller sömnad och material. Vi väljer material med stor omsorg och ser alltid till barnets bästa. Vi använder bara allergivänliga råvaror från leverantörer som är certifierade.


Påslakanset tvättas i 40 grader

NG Babys skötbädd standard är en mjuk och skön skötbädd för babyn. Den är lätt att hålla ren eftersom tyget är avtorkbart och har en dragkedja som gör det lätt att tas av och tvättas. Fyllningen är komprimerad återvunnen polyesterfiber som kan lätt spolas i dusch i 40 grader utan tvättmedel, krama ur vattnet men du får ej vrida den.

NG Baby Futuremadrass är en mjuk och behaglig madrass som har god luftcirkulation.
Fyllningen är komprimerad återvunnen polyesterfiber som ger lagom spänst och bra bärighet. Den kan lätt spolas i dusch i 40 grader utan tvättmedel, krama ur vattnet, vrid ej madrassen.

Yttertyget är ett lättskött avtagbart tyg som kan tvättas i 60 grader maskintvätt.
Madrassen finns i många olika storlekar, som du kan se lite längre ner på denna sida. Vi kan även tillverka madrasser efter dina önskemål.
Kontakta din närmaste återförsäljare för mer information.

Relaterade produkter