Märken

Galleri

Visa bilder

En iista med produkter efter märken Frost

Frost är Disney filmen som är baserad på HC Anderssons saga snödrottningen.  Filmen utspelar sig på 1840-talet i det skandinavien-inspirerade kungariket Arendal, där de två prinsessorna Elsa, 8 år, och Anna, 5 år, lever ett underbart liv. Elsa har en magisk kraft som gör att allt hon rör vid fryser till is.


En natt när systrarna leker råkar Elsa skada Anna med sin ismagi. Kungen och drottningen tar då det drastiska beslutet att hålla kungarikets portar stängda och skärma av Elsa och Anna från omvärlden, tills Elsa lärt sig att kontrollera sina krafter. Av rädsla för att skada Anna igen tillbringar Elsa större delen av tiden i sitt rum. Hon vill inte ens prata med Anna, vilket leder till att systrarnas relation försämras. I tonåren förlorar de sina föräldrar i en storm till havs.


På Elsas 21-årsdag är det dags för henne att krönas till drottning. Anna är lycklig över att kungariket åter kommer öppnas för allmänheten och att hon äntligen skall få träffa andra människor efter alla dessa år. Mest av allt ser hon dock fram emot att träffa Elsa igen och reda ut saker och ting. Under kröningsceremonin lär Anna känna den charmige prins Hans av de Södra Öarna. De fattar snart tycke och förälskar sig direkt. Senare under kvällen friar Hans till Anna, som säger ja i all hast.


När Anna och Hans ber Elsa om lov att gifta sig uppstår en dispyt mellan systrarna. Grälet kulminerar i att Elsa råkar avslöja sina magiska krafter inför alla gäster, på grund av sitt känslomässiga utbrott. I panik flyr Elsa riket och hennes lössläppta krafter framkallar en evig vinter över landet.


Endast hennes egen syster, Anna, vet att Elsa är en god människa och ger sig av efter henne i hopp om att föra henne tillbaka och förhoppningsvis stoppa den eviga vintern. Detta leder Anna in på ett storslaget äventyr där hon möter både nya och bekanta personligheter, allt för att få sin syster tillbaka.

per sida
Visar 1 - 24 av 33 produkter